Aparitii la Realitatea TV

Cateva aparitii la Realitatea TV din ultimele zile.

http://webtv.realitatea.net/emisiuni/realitatea-zilei-21-05-2010_140_210201?autoPlay=true#ve_video_player_a

http://www.realitatea.net/patronatele-sustin-masurile-de-austeritate-din-scrisoarea-catre-fmi_714786.html

 Patronatele susţin măsurile de austeritate din scrisoarea către FMI

Guvernul a obţinut sprijinul patronatelor în aplicarea măsurilor de austeritate cuprinse în scrisoarea către FMI.

 ”Alternativa de creştere a salariilor ar fi dus România în stare de colaps”, a spus Agathon. Oficialul a anunţat că patronatele au obţinut ca măsura de diminuare a veniturilor să nu fie aplicată şi în domeniul IT. „Am obţinut (…) ca sistemul fiscal care a permis tinerilor să nu plece în Silicon Valley şi să rămână să lucreze în România să fie exceptat de la modificare”, a spus Dan Matei Agathon.

„Am mai obţinut de la guvernanţi promisiunea că se vor mai gândi dacă trec în scrisoarea de intenţie către FMI transferul de bani de la sistemul privat de pensii la cel de stat. Adică dacă se va mai face transferul de 2% de la pilonul II la pilonul I, deoarece aceasta înseamnă naţionalozarea banilor tinerilor care cotizează la fondul privat de pensie şi distrugerea viitorului lor”, a completat Dan Matei Agathon.

 Patronatele au găsit soluţia la problema transferului şi anume, „exceptarea contribuţiilor la pilonul II de pensii de la deficitul bugetului de asigurări sociale. Este o soluţie aplicată de statele UE”, a conchis acesta.

Reclame
Published in: on Mai 24, 2010 at 10:32 AM  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2010/05/24/aparitii-la-realitatea-tv/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Dan Matei Aghaton,a stat in politica pana a facut cheag. acum nu este de stanga. este „patronat’ iar d-vs, il invitati mereu la emisiuni sa spuna, ce?… Nu este nici o alta solutie, decat sa o luam de la capat. Ei incearca tot felul de solutii, care nu dau rezultate pentru noi. Am incercat si noi in 1989, acum vedem ca nu a mers, numai pentru unii”BAIETI DE VPARTID” Prefer din nou totalitarismul./ In totalitarism am stiut pe cine sa inpuscam. Acum este de vina : PARLAMENTUL-INPUSCAL pe 25.dec….GUVERNUL< INPUSCA-L…Regret ,dar nu exista persoana vinovata. In concluzie: nu mai bine ne intoarcem la totalitarism? Sau cel putin la socialism.

    • Da, am fost in politica, am fost membru fondator al unui partid si, cand am plecat din PSD, caruia ii datorez cariera mea nationala si internationala, nu m-am mutat la alt partid pentru ca identitatea politica nu se schimba precum ciorapii. De ceva timp m-am implicat in activitatea patronala si, cred eu, cu ceva succese. Voi lupta in continuare pentru relansarea eoconmica prin dezvoltarea mediulu privat. Daca aveti alte solutii mai bune, va ascult cu draga inima, dar aici este un forum pentru discutii bazate pe argumente, asa incat astept argumentele Dvs.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: