ACPR a luptat pentru sprijinirea industriei IT, nu pentru alte motive

Pentru ca insistenta mea pe pastrarea scutirii impozitelor pe veniturile din IT a facut mute valuri si a dat nastere la interpretari ciudate, vreau sa explic foarte clar pozitia mea si a Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania pe care o reprezint:

Alianţa Confederaţiilor Patronale din România (ACPR) a iniţiat o dezbatere publică privind fiscalitatea în industria IT pornind de la studiul de impact realizat de Confederaţia Patronală a Industriei, Serviciilor şi a Comerţului din România (CPISC), membru al ACPR. Ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu, s-a hotărât ca veniturile din industria IT să nu fie fiscalizate, decizie pe care o salutăm in acest moment cand a devenit in sfarsit oficiala si, sper, inconturnabila.

Alianţa Confederaţiilor Patronale din România, împreună cu asociaţiile profesionale de resort, au depus un efort susţinut pentru a opri emigrarea minţilor strălucite ale României şi pentru ca ţara noastră să-şi păstreze statutul de exportator de software. Am dovedit astfel că mediul privat poate să convingă Guvernul de adoptarea unor măsuri vitale pentru economie atunci când există dialog susţinut de argumente puternice, aduse de specialişti.

Reclame
Published in: on Mai 27, 2010 at 10:04 PM  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2010/05/27/acpr-a-luptat-pentru-sprijinirea-industriei-it-nu-pentru-alte-motive/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Singura reactie pe care ati obtinut-o in mod real nu a fost nicidecum a Guvernului, care renuntase sa impoziteze programatorii cu o saptamana inainte de a va impauna, ci reactii de tipul celei din acest moment de pe hotnews, atragand in mod stupid atentia opiniei publice asupra neimpozitarii programatorilor intr-un moment extrem de nepotrivit. Asta sa fie oare arta negocierii? Multumim pentru belelele pe care le creati in mod constant, observ ca si noaptea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: