Ministerul Finanţelor şi-a asumat o decizie sper definitivă. Este o victorie a mediului privat

 

Este o victorie a presiunilor puse de mediul privat, fie că vorbim de Alianţa Confederaţiilor Patronale sau de asociaţiile de resort. Mă bucur că dezbaterea publică pe care am iniţiat-o a dat rezultate.

27 Mai 2010

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă aducem la cunoştinţă că în proiectul de lege privind unificarea bazelor de impozitare, în scrisoarea de intenţie care urmează a fi transmisă de către autorităţile române către Fondul Monetar Internaţional căt şi în memorandumul de întelegere cu Uniunea Europeană nu există nici un angajament privind eliminarea scutirii de la plata impozitului pe venit în cazul programatorilor IT.

Biroul de presă Ministerul Finantelor Publice

Reclame
Published in: on Mai 27, 2010 at 6:24 PM  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2010/05/27/ministerul-finantelor-si-a-asumat-o-decizie-sper-definitiva-este-o-victorie-a-mediului-privat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 comentariiLasă un comentariu

 1. Nu ati facut decat sa va impaunati cu lucruri realizate de altii, ca un papagal. Mai bine ar fi sa incetati sa stricati lucruri despre care nu aveti habar. Inca o data, mai penibil nici ca puteati.

 2. Din pacate, nu aveti stiinta negocierilor si nici nu stiti cum functioneaza aceste lucruri. Eu am incercat sa vi le sugerez aici, in limitele a ceea ce se poate spune in public, dar daca nu exista bunavointa, nu exista nici pricepere. Pacat.

 3. Sa negociezi un lucru care era rezolvat cu o saptamana inainte este penibil, mai ales ca stiati despre asta

  • In documentul trimis catre CES privind modificarea Codului Fiscal scutirea din IT nu exista. Asta ti-o spun pentru ca insisti sa judeci lucuri pe care nu le intelegi. Asa cum nu intelegi si ca am iesit astazi tocmai pentru a preveni respectiva „uitare”.

 4. buna seara,

  multumim pentru efortul depus, dar recunoasteti ca meritul principal a fost al domnului Pambuccian care nu a incetat o secunda sa isi sustina punctul de vedere. Dumneavoastra v-ati indoit astazi destul de mult,chiar ati publicat un articol pe blogul dumneavoastra.
  Multumim inca o data pentru tot sprijinul acordat si speram sa nu se suceasca iarasi, desi civilizat este sa nici nu existe aceasta situatie.

  • Nu am negat rolul dlui Pambuccian. Mai degraba el a negat rolul patronatelor, dar asta e o alta problema. Eu nu m-am impaunat cu nimic, ci am luat atitudine pentru ca sa nu avem vreo surpriza,asa cum au fost multe altele in privinta acestor masuri. Cine judeca altfel, o face din lipsa de experienta si din naivitate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: