Am cerut reinfiintarea celulei de criza

Ziua de Cluj
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=46390
ECONOMIC. Celula de Criză ar putea fi reînfiinţată la nivelul Guvernului
Celula de criză ar putea fi reînfiinţată, cel puţin aceasta propune Alianţa Confederaţiilor Patronale din România, care are în componenţă nouă confederaţii patronale şi cinci asociaţii de business şi care deţine 12 voturi în Consiliul Economic şi Social al României.
Alianţa cere tuturor confederaţiilor patronale şi sindicale reprezentative din România să accepte reînfiinţarea celulei de criză „unde să negocieze cu reprezentanţii Guvernului cele mai bune măsuri economice pentru perioada următoare, dată fiind situaţia gravă în care se află România”, potrivit purtătorului de cuvânt Dan Matei Agathon. Aceasta, după ce Guvernul a decis ieri majorarea taxei pe valoare adăugată, de la 19% la 24%, măsură care completează reducerea salariilor în sistemul bugetar cu 25% pentru următoarele şase luni.

„Specialiştii tuturor instituţiilor amintite trebuie să se aşeze împreună la masa negocierilor pentru a genera cele mai realiste şi mai eficiente soluţii de scoatere a României din criza care se adânceşte. Căutarea soluţiilor separat nu este utilă nimănui într-un asemenea moment în care orice lipsă de coerenţă şi de unitate în viziune nu face decât să adâncească efectele crizei”, mai arată reprezentanţii ACPR.

Reclame
Published in: on iunie 28, 2010 at 3:56 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2010/06/28/am-cerut-reinfiintarea-celulei-de-criza/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: