ACPR solicita Guvernului sa modifice reglementarile privind drepturile de autor

TELEM

 

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania saluta initiativa UDMR de modificare a reglementarilor privind drepturile de autor prin retinerea contributiilor direct de la angajator.

Purtatorul de cuvant al Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, Dan Matei Agathon, a declarat: „Am propus premierului aceasta solutie la ultima intalnire Guvern-patronate si credem ca aceasta modificare trebuie adoptata de urgenta. Prin aceasta formula bugetul colecteaza sumele datorate fara sa-si umileasca cetatenii si fara sa ii oblige pe acestia la cozi si demersuri greoaie”.

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania solicita Guvernului sa adopte aceasta modificare in sensul retinerii contributiilor la sursa pentru ca scopul colectarii de contributii din partea celor care desfasoara activitati independente nu este pierderea timpului si inghesuiala la ghisee, ci un tratament egal al angajatilor si fiscalizarea tuturor veniturilor.

Reclame
Published in: on septembrie 1, 2010 at 3:49 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2010/09/01/acpr-solicita-guvernului-sa-modifice-reglementarile-privind-drepturile-de-autor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: