Pentru cine se indoia ca Dracula e o idee de succes: un proiect de show cu Dracula, in finala la Cannes

Romania libera
EMISIUNE-CONCURS
Cu Dracula, în finală la Cannes
11 Martie 2011

Formatul românesc , „Dracula Tour Challenge”, creat de Media Factory, a intrat în finala celui mai important târg de programe TV din lume. 

„Dracula Tour Challenge” este o emisiune tip concurs

în care competitori din afara României sunt invitaţi în Transilvania să dea piept cu miturile legate de faimosul conte Dracula. Obiectivele acestui format TV sunt atât crearea unui reality-show pe cât de plin de adrenalină, pe atât de amuzant, dar şi să familiarizeze publicul de pe alte meleaguri cu istoria şi legendele legate de vampiri, făcând astfel şi o binevenită promovare Transilvaniei şi, implicit, României. 

Târgul de formate TV MIP va avea loc pe 2 şi 3 aprilie în cea mai cunoscută locaţie din Cannes, Palatul Festivalului. Anual, la târg se adună cei mai importanţi oameni ai industriei TV din întreaga lume veniţi lashopping

de formate originale şi inteligente. În finala competiţiei, „Dracula Tour Challenge” se află alături de alte cinci idei de emisiune. „Formatul a fost creat de noi şi dezvoltat apoi împreună cu compania americană Small World IFT, care şi-a trecut deja numele de la înscriere ca distribuitor al formatului. De altfel, şi prezentarea live de la Cannes o vom face împreună cu ei”, spune Marius Toader, director de creaţie al Media Factory. 

Reclame
Published in: on martie 16, 2011 at 12:55 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2011/03/16/pentru-cine-se-indoia-ca-dracula-e-o-idee-de-succes-un-proiect-de-show-cu-dracula-in-finala-la-cannes/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: