Dunărea are un potenţial economic şi turistic uriaş care încă aşteaptă să fie exploatat

Dunărea şi Delta Dunării au un potenţial economic şi turistic uriaş care nu a fost exploatat suficient până în prezent şi care îşi aşteaptă proiectele şi investitorii. Aceasta este concluzia reprezentanţilor Alianţei Confederaţiilor Patronale din România în urma participării, alături de Ministerul Afacerilor Externe, la masa rotundă privind navigabilitatea fluvială a Dunării desfăşurată vineri, 24 iunie, la Romexpo, ca parte a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Atunci când vorbim despre Dunăre şi Deltă, primul lucru care ne vine în gând este turismul, pentru că zona oferă posibilităţi nebănuite în acest sens. Un proiect precum „Croaziere pe Dunăre” este mereu actual, iar piaţa pentru o asemenea dezvoltare este uriaşă în contextul creşterii interesului pentru Dunăre la nivelul Uniunii Europene.

În acest sens, Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii se va implica alături de „Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23”, înfiinţată de celebrul multicampion olimpic, pentru a identifica şi promova turismul în Delta Dunării.

Reclame
Published in: on iunie 26, 2011 at 11:03 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2011/06/26/dunarea-are-un-potential-economic-si-turistic-urias-care-inca-asteapta-sa-fie-exploatat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: