Inpolitics: Cum a blocat printul Charles proiectul Dracula Park

   Cum a blocat printul Charles proiectul Dracula Park

Deși se revendică, azi, descendent al lui Vlad Țepeș, prințul Charles al Marii Britanii a făcut tot posibilul pentru a bloca celebrul proiect turistic de acum cîțiva ani, Dracula Park, și nu o dată, cum s-a știut oficial pînă acum, ci chiar de două ori.

Proiectul Dracula Park, inițiat de guvernarea pesedistă, a fost lansat, reamintim, în noiembrie 2001, zona aleasă în prima variantă pentru construirea parcului de distracţii fiind Sighişoara. Prezent aseară la B1TV, fostul secretar general al PSD din acea perioadă, Cozmin Gușă, a reamintit că cel care a blocat construirea parcului în zona Ardealului a fost prințul Charles, personal, care a motivat prin aceea că un aflux de turiști în zonă ar putea dăuna spațiului geografic. Ulterior, pentru Inpolitics, Gușă a dezvăluit că tot Charles a blocat crearea parcului și în noua locație aleasă de guvernul Năstase, din zona Snagov, semn că aristocratul britanic chiar era incomodat de amintitul proiect. În aceeași emisiune televizată, Gușă a declarat că ia destul de în serios informațiile privind posibila revenire a monarhiei în România, inclusiv cu prințul Charles pe post de suveran, el afirmînd că totul depinde de deciziile luate în exteriorul țării. (B.T.I.)

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 4, 2011 at 10:37 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2011/11/04/inpolitics-cum-a-blocat-printul-charles-proiectul-dracula-park/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: