THE BEAT, un sistem interactiv de informare în timp real asupra evenimentelor din Bucureşti


Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii organizează joi, 17 mai, de la ora 11.00, la JAMES JOYCE’S PUB, Piaţa Walter Mărăcineanu nr. 1-3, Bucureşti, o conferinţă de presă în care cadrul căreia va fi prezentat în premieră un produs modern pe piaţa serviciilor turistice din România, THE BEAT.

Lansarea oficială THE BEAT (http://thebeat.ro ) va avea loc vineri în data de 18 mai 2012, începând cu ora 22.30, în clubul bucureştean Turbohalle (http://www.turbohalle.ro ).

THE BEAT este un sistem informaţional alcătuit dintr-o platformă interactivă online (site şi blog) şi o aplicaţie smartphone. Produsul este orientat către organizatorii de evenimente şi către consumatorii acestora şi ţinteşte să ofere clienţilor date exacte despre toate evenimentele şi ofertele sociale care au loc în Bucureşti, folosind sistemul GPS pentru a ajuta doritorul să ajungă la destinaţie mai uşor.

Turismul de distracţie câştigă teren tot mai mult în România şi în special în Bucureşti, iar pentru publicul ţintă al acestui gen de divertisment a fost creat THE BEAT ca un instrument de comunicare directă între public şi organizatorii de evenimente.

Într-o piaţă globală de evenimente, THE BEAT va fi un instrument de promovare şi pentru turismul cultural. El va atrage inclusiv public străin prin instrumente de poziţionare a evenimentelor, rating şi localizarea evenimentelor prin GPS.

            Piaţa de evenimente, în continuă creştere, are nevoie de un produs precum THE BEAT pentru a oferi consumatorului opţiunea de a alege cele mai bune evenimente sau modalităţi de petrecere a timpului liber. De aceea, THE BEAT va funcţiona ca un punct de informare în timp real asupra evenimentelor, programul pilot vizând Capitala,  dar fiind pregătit pentru extensia şi în alte puncte de interes de acest tip din România.

 

 

Anunțuri
Published in: on Mai 15, 2012 at 9:29 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://danmateiagathon.wordpress.com/2012/05/15/the-beat-un-sistem-interactiv-de-informare-in-timp-real-asupra-evenimentelor-din-bucuresti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: